Joremeinshoeve logo

facebook   instagram   tripadvisor

0416 - 27 45 27

  • header-1.jpg
  • header-7.jpg
  • header-8.jpg
  • header-9.jpg

devider

devider

EFTELING

efteling 1

DE EFTELING

Samen de dag uitgerust beginnen en na ons boerenontbijt als eerste in de Efteling aankomen zonder files? Op slechts 5 autominuten van de Efteling komt u na een inspannende dag vol sprookjes en beleving tot rust in landelijke omgeving. Begin en eindig de dag zonder stress en maak van het Efteling bezoek een onvergetelijke ervaring.

efteling 2

WERELDWONDEREN

Na uw Efteling bezoek komt u zonder vermoeiende autorit aan in ons hotel (met gratis eigen parkeerplaats). Nog even nagenieten met een drankje en / of hapje in onze tuinkamer of op ons heerlijke terras. En als eventueel de kids op de hotelkamer liggen te slapen, samen aan een goed glas wijn.

 

efteling 3

KOM GENIETEN

Kom genieten van de unieke Efteling beleving. Het park is geschikt voor jong en oud en is zowel in de zomer- als wintermaanden geopend. Wij bieden ook een Efteling arrangement aan inclusief een Eftelingkaartje. Kinderen onder de 4 jaar betalen geen entree voor de Efteling.

Bij ons hotel kunt u ook uw Eftelingkaartje kopen. Daardoor hoeft u niet in de wachtrij bij de kassa, maar kunt u meteen naar de entree lopen. U wint hiermee kostbare tijd!